De Sportcommissie

Wat doet de Sportcommissie?

Gezocht: een collega voor de sportcommissie! Doe jij mee? Kijk op de vacaturetekst en neem contact op!

 

Klik hier voor een overzicht van alle sporttoernooien van het komend schooljaar

of meld je direct aan voor de komende sportevenementen:

meer info: achtergrondinformatie korfbaltoernooi

 

Bijna elke sportvereniging in Leusden organiseert jaarlijks een schooltoernooi. Ook ’t Palet wordt uitgenodigd om daaraan mee te doen. Om de leerkrachten te ontlasten, is in het schooljaar 2010/2011 een sportcommissie opgericht.

Samen met de leerlingen maakt de sportcommissie een keuze uit de toernooien die georganiseerd worden. De sportcommissie regelt de hele organisatie ervan. Denk hierbij aan het inschrijven en samenstellen van teams, communicatie, het regelen van coaches, contact met de sportverenigingen, etc.

Contactgegevens

De sportcommissie bestaat uit ouders. In het jaarplan kunt u de commissieleden vinden. U kunt de sportcommissie benaderen via e-mail adres sportcom.palet@hotmail.com

Uitgangspunten

We hebben ervaren dat een goede communicatie en duidelijke spelregels belangrijk zijn, om de organisatie van een toernooi zo soepel mogelijk te laten verlopen. De belangrijkste noemen we hier:

  • de sportcommissie bepaalt het aantal toernooien
  • de leerlingen hebben vooraf zeggenschap in de toernooi keuze
  • de sportcommissie wijkt niet af van de instructies van de betreffende vereniging
  • de sportcommissie wijkt niet af van de door haar vastgestelde inschrijftermijnen
  • plezier in sport staat voorop !

Communicatie

Om snel en efficiënt te kunnen werken, èn om het milieu te ontlasten, communiceert de sportcommissie ook actief via deze website. Op deze site is o.a. aan het begin van het schooljaar de jaarplanning van de toernooien te vinden. Ook wordt de samenstelling van de teams hier bekend gemaakt. Na een toernooi is onder ‘nieuws’ te lezen, hoe het gegaan is met de teams van ’t Palet .