Visie & missie

Helder

Wij zijn een Daltonschool en geven vanuit vertrouwen vorm aan de Dalton kernwaarden. We zijn duidelijk georganiseerd en helder in onze communicatie. Je weet bij ons op school waar je aan toe bent. Je hebt overzicht waardoor je zelfstandig kunt bewegen in de school. Zo word je niet gestoord in het leerproces. Er is structuur voor als je dat nodig hebt en ruimte en vrijheid voor als je dat aankunt.

Uitnodigend

Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent, waar je vandaan komt, waar je in gelooft en hoe je leert. Jij hebt jouw eigenheid en lef. Je eigen kleur komt tot glans als jij de kans krijgt om je eigen weg te gaan. Dit mag je alleen doen, maar ook samen. Want in de ontmoeting met anderen leer jij jezelf nog beter kennen. Wij houden van verschillen. Wij zien het als onze opdracht om je kennis te laten maken met verschillende culturen, geloven en standpunten. Zodat jij je durft te laten zien en met een open mind in de wereld kunt staan.

Prikkelend

Zodra je bij ons binnen bent doe je mee. Jouw vragen zijn meer dan welkom. Bij ons leer je wat je nodig hebt. Door ons rijke aanbod en onze uitdagende houding, stimuleren we jou om je eigen creativiteit en plannen waar te maken. Wij verwachten dat je deze ruimte neemt. Dat mag alleen maar ook groepsdoorbrekend. Jij bent en blijft aan de beurt. Dat durf jij!