Organisatie

Al meer dan een eeuw verzorgt ’t Palet onderwijs in Leusden. Wij zijn gestart aan de Ooievaarshorsterweg en in 1967 is ’t Palet verhuisd naar de Willem de Zwijgerlaan in Leusden-Zuid. In maart 2011 zijn we verhuisd naar de Tabaksteeg, waar we onze intrek hebben genomen in het Multi Functionele Centrum 'Antares'.

Als team geven dagelijks samen vorm aan het onderwijs op school.

In team- en bouwvergaderingen, ontwikkelgroepen en tijdens studiedagen hebben wij veelvuldig overleg over hoe wij het onderwijs nog beter en leuker voor de kinderen kunnen maken.

Binnen een duidelijke structuur wordt de school geleid door de directeur. De directeur vormt samen met de bouwcoördinatoren en de Interne Begeleiders het managementteam. De bouwcoördinatoren hebben naast het lesgeven één dag per week een coördinerende taak in de onder-, midden-  en bovenbouw. De interne begeleiders helpen, coördineren en sturen aan op het gebied van de leerlingenzorg.

Op ’t Palet zijn er bij de start van het schooljaar 2022-2023 375 kinderen verdeeld over vijftien groepen: drie groepen 1-2, twee groepen 3, twee groepen 4, twee groepen 5, twee groepen 6, twee groepen 7 en twee groepen 8.