Stichting vrienden van ‘t Palet

Basisschool ’t Palet in Leusden bestaat al meer dan 100 jaar. De school is ooit gestart aan de Ooievaarshorsterweg nabij Leusden Zuid en is – na vele jaren aan de Willem de Zwijgerlaan te hebben gestaan – sinds 2011 gevestigd in het multifunctioneel centrum Antares in de wijk Tabaksteeg. Daltonschool ’t Palet heeft bijna 500 leerlingen, verdeeld over 20 groepen 1 t/m 8.

Wij zijn trots op onze school! ’t Palet leeft, is actief, staat letterlijk en figuurlijk middenin de wijk Tabaksteeg en dat willen we graag zo houden. We hebben een team dat bruist van ideeën die betrekking hebben op het onderwijs en op onze school. Voor de uitvoering ervan hebben we echter een tekort aan financiële middelen. En daarom zijn we op zoek naar ‘Vrienden van ’t Palet’ die ons financieel willen steunen om zodoende ook in de toekomst een fijn schoolklimaat te kunnen blijven bieden. ‘Vrienden’ in de vorm van bedrijven die ons een warm hart toedragen.

 

Uw bedrijf kan wellicht een steentje bijdragen aan het welzijn van onze school en daarmee van onze kinderen. Onze eerste wens is nieuwe vloerbedekking op de begane grond omdat de leerlingen op deze verdieping dagelijks hinder ondervinden van geluidsoverlast. Deze overlast ligt net onder de norm, maar is voor de kinderen en het team zodanig storend dat we geluiddempende vloerbedekking als eerste op onze wensenlijst hebben gezet. Wilt u ons helpen deze wens te realiseren? Mocht u andere ideeën of mogelijkheden hebben om ons te steunen, dan horen wij dat uiteraard ook graag.

Wordt u Vriend van ’t Palet?

Bedrijven die onze school willen steunen, zijn we uiteraard dankbaar en erkentelijk, maar we doen er ook graag iets voor terug. Indien u het op prijs stelt, maken wij uw betrokkenheid bekend bij de ouders en verzorgers van onze kinderen. Wij nemen uw bedrijfsnaam mee in onze communicatie en vermelden deze op de website van de school. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar. 

Tenslotte willen wij graag de vrijwillige bijdrage bij u onder de aandacht brengen. Ook met deze donatie kunnen wij wensen tot uitvoer brengen die ten goede komt aan de leerling en ontzorging bieden aan de leerkrachten!

Graag uw donatie overmaken ten name van:

Stichting Vrienden van ‘t Palet

NL14INGB0000932035

Contact

U kunt in contact komen door een e-mail te sturen naar: info@paletleusden.nl of per telefoonnummer 033-4940473.