Welkom!

‘t Palet doet je durven!

Vertrouwen is onze basis en vanuit vertrouwen groeien en durven is wat wij jou toe wensen.

Jij mag bij ons ontdekken wie je bent, waar je van houdt, wat je kunt en wat je wilt. Jij krijgt bij ons de speelruimte voor jouw plannen, successen en jouw fouten. Daar leren en groeien  we samen van. Jij bent en blijft aan de beurt en wij durven jou op je eigen benen te laten staan. Wij zijn iedere dag opnieuw weer nieuwsgierig naar jou!

Je bent welkom bij ‘t Palet

Al meer dan een eeuw verzorgt ’t Palet onderwijs in Leusden. Wij zijn gestart aan de Ooievaarshorsterweg en in 1967 is ’t Palet verhuisd naar de Willem de Zwijgerlaan in Leusden-Zuid. In maart 2011 zijn we verhuisd naar de Tabaksteeg, waar we onze intrek hebben genomen in het Multi Functionele Centrum 'Antares'.

Als team geven dagelijks samen vorm aan het onderwijs op school.

In team- en bouwvergaderingen, ontwikkelgroepen en tijdens studiedagen hebben veelvuldig overleg over hoe wij het onderwijs beter en leuker voor de kinderen kunnen maken.

Binnen een duidelijke structuur wordt de school geleid door de directeur. De directeur vormt samen met de bouwcoördinatoren en de Interne Begeleiders het managementteam. De bouwcoördinatoren hebben naast het lesgeven aan de groep twee dagen per week een coördinerende taak in de onder- en bovenbouw. De interne begeleiders helpen, coördineren en sturen aan op het gebied van de leerlingenzorg.

Op ’t Palet zijn er bij de start van het schooljaar 2018-2019 460 kinderen verdeeld over eenentwintig groepen: vijf groepen 1-2, twee groepen 3, drie groepen 4, drie groepen 5, drie groepen 6, drie groepen 7 en twee groepen 8.

Welkom!

Contactinformatie

Openbare Daltonschool 't Palet
Willem Alexanderhof 6
3832 JN Leusden
Tel.: 033 - 4940473
e-mail: info@paletleusden.nl

Directie
Francisco Meijer
(maandag t/m vrijdag)